Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Marek Kys (3666 niezalogowanych)
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Faktem jest rowniez, zybi kapusta, ze wszyscy, ktorzy zareagowli na ten temat, wyraznie napisali, ze taki proceder jest niedopuszczalny. Moze oprocz jednego oszoloma, dla ktorego okazal sie on calkiem na miejscu. Wiec moze przestan sie czepiac wszystkich, a "uderzaj" tylko w tego, kto to pochwala, zamiast rzucac oskarzeniami, ze czesc uzytkownikow bierze kase za zalatwienie pracy.
Piszesz, ze takich wlasnie znasz. Pogratulowac znajomych. Moze poprostu poszukaj innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
wiesz co Fiona66 ciezki z ciebie zawodnik!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
zybi kapusta napisał:
wiesz co Fiona66 ciezki z ciebie zawodnik!

Mam nadzieje Jak bym byla kiepskim zawodnikiem, to pewnie bym zasuwala u jakiejs poliszbizneslomen za 80 kr na godzine, w kolorze black, az by by mi pot po dupie sciekal strugami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Ja bym raczej napisał że bardzo mądry z dużym bagarzem doświadczenia.A posty które pisze,dobrze się czyta.Niema tam ani grama czegoś fałszywego,debilnego.
Cieszę się ze mogę je czytać a czyta je się naprawdę z przyjemnością.

Ps Takie moje zdanie w tym temacie.

Mądra z Ciebie kobieta Fiona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
Ja bym raczej napisał że bardzo mądry z dużym bagarzem doświadczenia.A posty które pisze,dobrze się czyta.Niema tam ani grama czegoś fałszywego,debilnego.
Cieszę się ze mogę je czytać a czyta je się naprawdę z przyjemnością.

Ps Takie moje zdanie w tym temacie.

Mądra z Ciebie kobieta Fiona

Zawstydziles mnie Wasc , aczkolwiek dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
konrad mucha
(mikkii874)
Wiking
FIONA PEWNIE ZAPIERDZIELAŁAŚ ALE SIĘ NIE PRZYZNASZ 120kr/godz minus 40%podatku to sobie policz ile ci zostaje i troche pokory...TERAZ SIEDZISZ TU 2 LATA I SIĘ MĄDRZYSZ.NADAL SPRZATASZ I NADAL POT CI PO DUPIE CIEKNIE CZYLI NIC SIE U CIEBIE NIE ZMIENIŁO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
Podobno żadna tyrka nie hańbi, a że pot się leje? No cóż, może pracuje w ciepłym miejscu, a nie na hali w PL w 12 st C...za 1200 zł.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
konrad mucha
(mikkii874)
Wiking
SOLAK właśnie o to mi chodzi ze zadna praca nie hańbi! ale Fiona twierdzi inaczej. jej zdaniem lepiej nic nie miec niż niższą stawke.Poje...a baba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Mikki nie przejmuj się kimś, kto ma Fijoła. Ci co znają norweski mają już pewnie dość słuchania w NRK prawie codziennie, że Polacy przemycali narkotyki, wódę, lub papierosy. Że złapano kolejną szajkę polskich złodziei. Że spowodowali wypadek po pijanemu. Że kogoś zabili, bądź pobili itd. Na dodatek do drzwi dobija się polski żebrak z kartką, bądź własnym rękodziełem i prosi o wsparcie. A tu ci świętojeb....wa swołocz oburza, że ktoś chciał kupić sobie pracę i zarabiać uczciwie. Brak słów.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
jasta102 napisał:
Mikki nie przejmuj się kimś, kto ma Fijoła. Ci co znają norweski mają już pewnie dość słuchania w NRK prawie codziennie, że Polacy przemycali narkotyki, wódę, lub papierosy. Że złapano kolejną szajkę polskich złodziei. Że spowodowali wypadek po pijanemu. Że kogoś zabili, bądź pobili itd. Na dodatek do drzwi dobija się polski żebrak z kartką, bądź własnym rękodziełem i prosi o wsparcie. A tu ci świętojeb....wa swołocz oburza, że ktoś chciał kupić sobie pracę i zarabiać uczciwie. Brak słów.......

czy masz kogos konkretnego na mysli nazywajac go "swolocz", czy ogolnie wszystkich, ktorzy w tym watku oburzyli sie kupowaniem/sprzedawaniem pracy - inaczej mowic, lamaniem obowiazujacego prawa ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok